NORSK MUSIKKBIBLIOTEKFORENING ÅRSMØTE 2022

TORSDAG 17. MARS KL 17.15, I NRK / PÅ ZOOM

Til stede fysisk: 12

Deltakere på Zoom: 7

- Velkommen. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 Tone Nøtvik Jakobsen ønsket velkommen og startet møtet.
 - Innkalling og dagsorden ble godkjent
- - Disse ble valgt
- 3. Årsmelding for 2021

Årsmeldingen ble presentert av Tone og Ingrid.

- Årsmøtet tok årsmeldingen til etterretning
- 4. Regnskap for 2021

Regnskap ble lagt fram av Jorunn E. Færden. Takk til Liv Kreken for hjelpen med å sette opp regnskapet. Overskuddet på kr 53875 ble overført til egenkapital.

Foreningens revisorer la fram en ren revisorsberetning og anbefalte godkjenning.

- Årsmøtet godkjente regnskapet uten merknader
- Innkomne sakerIngen innkomne saker
- 6. Handlingsplan 2022/2023 Handlingsplan ble presentert av Anne Cathrine Johansen

Styret kom med et ønske om å omformulere det første kulepunktet i handlingsplanen fra:

- å ferdigstille Emneord for musikkdokument i samarbeid med Nasjonalbiblioteket
 Til:
- å publisere en første utgave av Emneord for musikkdokument i samarbeid med
 Nasjonalbiblioteket i NBs tesaurusverktøy
 - Årsmøtet vedtok handlingsplanen med nevnte endring
- 7. Revidert budsjett for 2022

Tone la fram revidert budsjett og greide ut om de endringene som hadde dukket opp.

- Årsmøtet vedtok det reviderte budsjettet
- 8. Budsjettforslag for 2023

Tone la fram budsjett for 2023.

- Årsmøtet vedtok budsjettforslaget uten merknader.
- 9. Valg

Ingrid la fram valgkomiteens forslag til nytt styre:

Leder

Tone Nøtvik Jakobsen, NRK. Gjenvalg. Velges for to år.

Styremedlemmer

Jorunn Eckhoff Færden, Bergen Bibliotek. Gjenvalg. Velges for to år.

Anne Cathrine Johansen, Deichman. Gjenvalg. Velges for to år.

Knut Tore Abrahamsen, Tønsberg og Færder bibliotek. Ikke på valg.

Jorid Nordal Baumann, Nasjonalbiblioteket, Seksjon for musikk. Ikke på valg.

Berit Stifjeld, Nasjonalbiblioteket, Seksjon TK utvikling. Ikke på valg.

Revisorer

Inger Johanne Christiansen. Gjenvalg. Velges for ett år. Harald Rustlie, Hamar bibliotek. NY Velges for ett år.

- Alle som var på valg, ble enstemmig valgt.

Styret la fram forslag om gjenvalg av Ingrid Romarheim Haugen og Frida Røsand som valgkomite.

Disse ble enstemmig valgt av årsmøtet.

Møtet ble hevet 18.25

Oslo, 17. mars 2022, Living W. Wilky

Eivind Wojtko Nilsen, Referent

Roberto Joly

Otlu Alsvik

Ohn Abrik.